Cartofi duchesse

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 5205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 100 grame unt
  • 1 ou
  • 3 gălbenuşuri
  • 1 linguriţă rasă de nucsoara măcinată
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi duchesse:

Curătam cartofii si ii taiem in cuburi,apoi ii punem la fiert in apa cu sare ca pentru piure.Cad sunt gata,scurgem apa si ii zdrobim pentru piure,adaugam untul si amestecam bine pana obtinem o crema fina.

Incalzim cuptorul la 200 de grade.

După ce piureul s-a racorit,adaugam oul si cele 3 galbenusuri pe rand,apoi punem nucsoara, sare si piper.Pregatim o tava tapetata cu hartie pergament.

Punem amestecul intr-un pos si formam fursecuri mai mari.Dam tava la cuptor pentru 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si delicioasa de Cartofi aurii