Cartofi frantuzesti

de kamy in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2011 | 4365 vizualizari

 

Din astia nu mai am ca i-am facut dupa Pasti din ouale vopsite ramase.

 

INGREDIENTE

  • 7cartofi potriviti
  • 7 oua fierte
  • 4 oua
  • cascaval
  • smantana
  • unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii spalati bine se fierb cu coaja in apa cu sare pana intra furculita (nu foarte usor)in ei.

Se pun la fiert si ouale,10-15 min din momentul in care fierbe apa.

Se unge o cratita bine cu unt(se poate tapeta peste cu pesmet)si se aseaza primul strat de cartofi(curatati de coaja) taiati rondele mai groase,peste se pun ouale taiate la fel,se rade cascaval din belsug,se pune cu lg.din loc in loc unt,se presara piper,se mai pune un strat de cartofi,se rade cascaval si peste se pun 4 oua batute bine cu putina sare si piper si vreo 3-4 ling.de smantana.

Se da la cuptor pana se incheaga oul de deasupra.

Se servesc calzi sau reci cu smantana deasupra.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca in vas roman