Cartofi noi aromati cu branza rasa

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2011 | 15066 vizualizari

 

Foarte rapizi, in loc de cartofi prajiti :)

 

INGREDIENTE

  • un kg cartofi noi
  • 50 g unt
  • condimente:sare, usturoi granulat, praf de rosii uscate, busuioc
  • branza rasa, telemea
  • marar uscat sau proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi aromati cu branza rasa:

Cartofii se curata, se spala, se taie felii mai groase si se aseaza intr-un vas de iena. Untul se taie fasii subtiri si se pune peste cartofi, se condimenteaza, apoi se amesteca bine cu mana, astfel incat untul si condimentel sa fie uniform distribuite pe toti cartofii. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune la cuptor. Se intorc cu o paleta pe partea cealalta, cu grija, sa nu se rupa. Cand sunt rumeniti usor se opreste focul. Se scoate tava din cuptor si se presara branza rasa si marar uscat sau verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi aromati cu branza rasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]