Cartofi picanti la cuptor

de Miha in Mancaruri de post, 23 Aug 2009 | 9541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare si piper
  • cimbru
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti la cuptor:

Cartofii curatati si taiati in sferturi,se aseaza intr-o tava teflonata.

Se presara cu sare,piper,cimbru si rozmarin,dupa preferinta.

Repartizam si pesmetul si stropim cu ulei. Amestecam totul cu o lingura,astfel incat toate bucatile de cartofi sa fie acoperite de pesmet.

Dam tava la cutor,la foc mediu,pana se rumenesc cartofii.

Recomand din toata inima sa se serveasca cu tzatziki. E delicios. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]