Astazi va prezint una din multele variante (de fapt o alta) de a pregati cartofii taranesti,,,
Curatam  cartofii si morcovii, ii taiem felii  si ii punem la fiert in apa  cu  sare (cand ii putem patrunde cu furculita fara a ii sfarama, oprim   focul si scurgem cartofii de apa).   Intre  timp, taiem ceapa julien, ardeiul, ciupercile si  kaizerul/sunculita  fasii subtiri si le punem impreuna la calit in ulei (putem  adauga sare  si piper).  
Ungem  o tava cu ulei, asezam o parte din feliile  de cartofi si morcovi (pana  formam un strat cat de cat uniform) peste care punem  jumatate din  cantitatea de ceapa si kaizer si presaram maslinele si branza  sau  cascavalul. 
Continuam  cu un strat de cartofi, ceapa,  kaizer si branza, iar in final,  acoperim totul cu un amestec format din  oua si lapte/smantana. 
Punem tava in cuptor la foc potrivit pana cand se  rumeneste totul. 
Pofta buna! 
 
 
  
1
va recomand sa folositi cat mai multa branza