Cascaval de casa

de alen14 in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2012 | 13593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 70 g branza de oi
  • 100 g unt
  • 1 l lapte
  • 1 ou (galbenusul)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

Laptele si branza de vaci se pun la fiert in jur de 15-20 minute.

Se ia de pe foc si se pune intr-o strecuratoare.

Dupa ce s-a scurs intr-un bol se adauga si branza de oi, un galbenus si sare dupa gust.

Punem untul la topit si adaugam compozitia din bol.

Amestecam pe foc pana obtinem o crema.

Crema de branza o punem intr-un calup acoperita cu folie de bucatarie si o punem la frigider pana se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]