Cascaval Delaco pane

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2012 | 4908 vizualizari

 

Ei si acum am inceput sa gatesc si ptr restul familiei!:)

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • faina alba de grau,
  • sare iodata,
  • pesmet alb,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval Delaco pane:

Cascavalul se taie felii mai groase cca. 2 cm. in patrate, dreptunghiuri sau triunghiuri, dupa preferinta fiecaruia. Ouale se bat energic, se adauga un praf de sare si 4-5 linguri de faina, amestecandu-se continuu ptr a nu se forma cocoloase. Bucatile de cascaval se trec printr-un strat de faina, prin amestecul de oua, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins sau se coc la cuptor, intr-o tava tapetata cu foaie de pregament, cca. 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu.

Se servesc fierbinti ca atare sau alaturi de cartofi natur si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval Delaco pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici umplute