Cascaval Delaco pane

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2012 | 4723 vizualizari

 

Ei si acum am inceput sa gatesc si ptr restul familiei!:)

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • faina alba de grau,
  • sare iodata,
  • pesmet alb,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval Delaco pane:

Cascavalul se taie felii mai groase cca. 2 cm. in patrate, dreptunghiuri sau triunghiuri, dupa preferinta fiecaruia. Ouale se bat energic, se adauga un praf de sare si 4-5 linguri de faina, amestecandu-se continuu ptr a nu se forma cocoloase. Bucatile de cascaval se trec printr-un strat de faina, prin amestecul de oua, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins sau se coc la cuptor, intr-o tava tapetata cu foaie de pregament, cca. 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu.

Se servesc fierbinti ca atare sau alaturi de cartofi natur si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval Delaco pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat