Ceafa de porc afumata pe pat de legume

de deyutzky in Porc, 12 Ian 2014 | 15740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare ceafa afumata
  • 2 cartofi
  • 1 rosie mare
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 6-7 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • jumatate cana de bere
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc afumata pe pat de legume:

Spalam bine ceafa de porc si legumele.

Taiem felii ceafa de porc, cartofii cuburi, ceapa julien, rosiile cuburi, morcovii si usturoiul rondele.

Legumele le punem intr-un bol si le condimentam cu sare si piper.

Condimentam si feliile de carne.

Ungem o tava cu ulei si punem legumele, iar peste legume punem feliile de carne.

Ungem apoi cu putin ulei fiecare felie de carne.

Turnam si berea in tava dupa care acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic aproximativ 60 minute sau pana cand carnea si legumele sunt gata.

Inainte cu 20 de minute ca aceastea sa fie gata se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca putin.

Se aseaza pe un platou si se presara deasupra patrunjel tocat.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc afumata pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor cu bacon