Ceafa de porc cu salvie si rosii

de mihaelar63 in Porc, 14 Ian 2011 | 5615 vizualizari

 

Din ciclul ,, nimic nu se pierde , totul se.... gateste !!!'' . M-am trezit cu niste bucatele de ceafa de porc , ramase de la portionat . M-am gandit sa le fac la cuptor fara pic de ulei .
nici macar nu mi-am inchipuit ca poate iesi ceva atat de gustos .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ceafa porc 
  • 2 rosii
  • 1 lingura piper mozaic[negru+alb+ rosu + verde ]
  • 1 lingura salvie verde tocata
  • sare
  • 500 gr cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu salvie si rosii:

  1. Bucatile de ceafa , se spala , se pun intr-o tavasi se amesteca cu o rosie ,  boabe de piper , salvie si sare . Tava se da la cuptorul bine incins 30 min . Serviti preparatul cald cu cartofi natur stropiti cu sosul format in tava si cu cealalta rosie taiat alaturi .

TIPS-URI

1

 Ceafa avand ,,firicele de grasime '' care la copt se vor ,, topi'' , nu mai are nevoie de ulei . 

2

  Boabele de piper integi sunt delicioase in preparate , fierte-coapte , nu condimenteaza totul  ,doar iti ,, explodeaza '' din cand in cand si iti desfata papilele gustative .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu salvie si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz