Ceafa de porc cu sos de portocale si praz

de Bya Ralu in Porc, 3 Iun 2014 | 7995 vizualizari

 

A iesit atata de frageda carnea...se topea in gura.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ceafa de porc
  • praz
  • 1 pahar de fresh de portocale
  • Pentru marinat:
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • condimente: vegeta,piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu sos de portocale si praz:

Carnea se condimenteaza,se stropeste cu ulei de masline,se pune vinul si se lasa la marinat 24 ore.

Intr-o tava punem carnea cu sosul format de la marinare,taiem prazul rondele,punem deaspura si dam la cuptor pentru 1 ora(daca mai este nevoie se mai adauga apa).

Carnea se intoarce pe ambele parti .

Dupa 1 ora se scoate tava din cuptor,turnam fresh-ul de portocale peste carne si mai lasam la cuptor pentru 10 minute.

Se serveste cu piure de cartofi si salata de muraturi.

TIPS-URI

1

Puneti pregati si un mujdei de usturoi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu sos de portocale si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu legume in vasul roman