Chec aperitiv

de deliciousflavours in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2011 | 17464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6 oua
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri ulei
  • 150 gr telemea
  • 80 gr cascaval
  • 200 gr faina
  • 1 praf copt
  • 100 gr masline verzi
  • 100 gr masline negre
  • 100 gr ciuperci
  • 1 gogosar murat
  • 300 gr piept de pui afumat (sau orice altceva preferati)
  • sare, piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Telemeaua si cascavalul le dam prin razatoare, maslinele le taiem feliute, la fel procedam si cu gogosarul si pieptul de pui. Spargem ouale intr-un vas incapator si mixam pana devin putin spumoase. Adaugam laptele, apoi treptat uleiul si mixam pana la omogenizare. Incorporam faina amestecata cu praful de copt si mixam in continuare. Peste compozitia obtinuta adaugam maslinele, ciupercile, gogosarul, pieptul de pui si condimentam cu sare si piper. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 45-50 minute.

Este un aperitiv gustos care poate fi servit atat cald cat si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]