Ciuperci umplute

de giuliana in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 4908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 ciuperci
  • conserva de porc
  • cascaval ras
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

ciupercile se curata se spala si se unlarura cotoarele

intr.un vas se aseaza bine ciupercile se adauga sare si piper se ung bine cu ulei de masline se pune si carnea de porc din conserva cam un cubulet la ciuperca dupa care se pune usturoiul si cascavalul ras se pun la cuptor pentru 10 minute

din cotoare eu am facut o garnitura am pus cotoarele usturoi o rosie sare si patrunjel si le am pus la calit alaturi am servit cu cascaval si ciupercile umplute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]