Chec aperitiv multicolor

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 80664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g bacon afumat
  • 2 carnati extra
  • 9 oua
  • 200 g cascaval
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 g smantana
  • 100 g unt
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 9 linguri faina
  • 1 plic de praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv multicolor:

Carnatii se taie cubulete mici si se rumenesc impreuna cu baconul putin in 50 g de unt.

Ceapa se taie marunt si se caleste in untul in care s-au rumenit baconul si carnatii.

Ciuperculete se toaca marunt si se calesc in 50 g de unt.

Cascavalul se rade. Se taie cubulete ardeii.

Se bat ouale spuma, apoi se adauga smantana treptat si uleiul pana se omogenizeaza. Se amesteca praful de copt cu faina si se incorporeaza in ploaie in compozitia de oua.

Se adauga in compozitie toate ingredientele de mai sus (cascavalul se adauga ultimul) si se potriveste de sare si piper.

Se toarna compozitia in formele de chec (eu am avut 2 forme de chec) care au fost unse cu unt si tapetate cu faina si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 40-45 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv multicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval in cosulete