Chec cu cacao

de mamaieelena in Prajituri, 20 Oct 2011 | 4529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 liguri cu zahar tos
  • 10 linguri cu faina
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 gr.margarina pentru prajituri(rama)
  • razatura de la o lamaie
  • 2 linguri fulgi de migdale
  • margarina si faina pentru tapetat forma
  • 1 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Se separa ouale si mai intai se vor bate albusurile. Se adauga zaharul si se insista pana se face ca de bezea. Se adauga pe rand toate galbenusurile, margarina topita si racita, smantana, zaharul vanilat, razatura de lamaie, fulgii de migdale si la sfarsit se pune faina amestecata cu praful de copt. Inainte de a pune toata faina se iau 3-4 linguri din compozitie si se amesteca cu cele 2 linguri cu cacao.

Forma se unge bine cu margarina si se tapeteaza cu faina. Se va pune in ea compozitia toata si desupra de jur-imprejur se pune si cea cu cacao. Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30-40 minute, dar pentru siguranta se incearca cu scobitoarea.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]