Chec cu cacao

de pity19 in Prajituri, 3 Iun 2014 | 10660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri zahar + zahar pudra ( pentru pudrat )
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 plicuri praf de copt
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Aluat: Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, galbenusurile le frecam cu zaharul si zaharul vanilat. Mixam usor pana devine spuma galbuie. Amestecam faina cu praful de copt si turnam peste compozitia de oua, amestecam bine de jos in sus. Separam jumatate din amestec, in una din cele doua adaugam cacaoa si amestecam de jos in sus

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt, adaugam amestecul fara cacao si intindem pe toata suprafata, cu o lingura adaugam amestecul cu cacao in linie cu tava (in lung)

Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu cca 30-35 minute pana trece testul cu scobitoarea

Cand este gata indepartam cu grija foaia de copt. Pudram cu zahar si servim!

TIPS-URI

1

Este foarte bun langa o cana de ceai cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]