Chec cu ciocolata, branza si stafide

de katty in Dulciuri, 22 Dec 2015 | 5647 vizualizari

 

Un chec delicios, special pentru Mos Craciun.(cu tot cu trandafir)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 gr branza dulce
  • 100 gr ciocolata
  • 1 lingura cacao
  • 50 gr unt
  • 50 gr stafide
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri lapte
  • 250 gr faina
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata, branza si stafide:

Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pana se albesc si isi dubleaza volumul. Intr-un castron punem ciocolata rupta bucati, laptele si untul si le asezam la bain marie.Amestecam pana ciocolata se topeste si se omogenizeaza compozitia. Dam jos castronul, lasam ciocolata sa se racoreasca si o amestecam cu branza si cacao.Dupa ce s-a racit o amestecam usor cu ouale  mixate si zaharul vanilat. Amestecam faina cu praful de copt si le cernem peste compozitie. Amestecam usor pana incorporam faina si turnam compozitia intr-o forma de chec  tapetata cu hartie de copt.Presaram deasupra stafidele si le incorporam usor. Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pana trece proba scobitorii. Scoatem checul, il lasam sa se raceasca, apoi presaram deasupra zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata, branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

09.01.2016, 06:55

Vreau o feliuța la de dimineață!

katty 1

09.01.2016, 08:21

Mirela, cum ti-o trimit cu prastia sau cu posta?

dantes 1

09.01.2016, 08:27

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pe "cocean"