Chec de iaurt

de Mirela_Tilvescu in Prajituri, 29 Iul 2012 | 20982 vizualizari

 

Acesta este checul preferat al sotului meu si obisnuiesc sa il fac foarte des.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii iaurt (125g) cu gust de fructe
  • 5 oua
  • 4 masuri de iaurt cu zahar
  • 4 masuri de iaurt cu faina
  • 1/2 masura de iaurt cu ulei
  • 1 lingurita cu vârf praf de copt
  • margarina si faina pentru uns si tapetat forma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de iaurt:

1. Se unge forma cu margarina si se tapeteaza cu faina .

2. Intr-un recipient se pun ouale,iaurtul,faina,zaharul,uleiul si praful de copt,apoi se bat cu mixerul pana se omogenizeaza compozitia foarte bine..

3. Compozitia obtinuta se toarna in forma tapetata si se da la cuptor 35 min.,170ºC.
4. Se scoate din forma cat este cald si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

reisnaor_2006 1

25.02.2014, 16:51

Scuza-ma sunt la inceput,ce inseamna 4 masuri de iaurt cu zahar?Cum sa procedez?Multumesc.

tma80 1

26.02.2014, 12:26

eu de obicei folosesc o cana de 200 ca masura ,,, acu nu stiu ce foloseste doamna

feliciatimisoara 1

26.02.2014, 21:15

se pune la fiecare ou ,o lingura de zahar, lingura de faina alba,, si se pune la toata compozitia cam 2 lingur ulei. .nu trebuie sa fie nici prea mult ulei!!! felicia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]