Bun tareeeeeeeeee! Luati de gustati...
Mixam albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, apoi adaugam zaharul si vanilia si mixam pana devin lucioase.
Topim untul si jumatate il adaugam la compozitia de albusuri( cand se mai raceste) iar in jumatatea care ramane topim ciocolata. Lasam deoparte.
Adaugam si smantana apoi uleiul peste albusuri.. Punem si faina plus praful de copt.
Scoatem zece linguri din compozitie si amestecam cu ciocolata.
Ungem forma cu ulei si turnam cate o lingura din fiecare culoare la baza apoi deasupra venim peste fiecare culoare cu alta diferita. In acest moment se consuma toata crema de ciocolata. Adaugam si nuca la acest pas iar deasupa turnam restul de compozitie alba.
Coacem aproape o ora la 180 grade si facem testul cu scobitoarea.
Apoi scoatem din forma cand este putin racit avand grija sa desprindem usor pe margine sa nu se rupa checul.
Servim cu placere insa taiem numai dupa ce s-a racit. E delicios!