Chec marmorat (by ina)

de nadina73 in Dulciuri, 16 Oct 2010 | 13370 vizualizari

 

Foarte foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 14 linguri de zahar
  • 8 oua
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 80 ml ulei
  • 2 linguri de cacao
  • 10 linguri de faina
  • un farf de cutit de sare
  • zahar pudra -final
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat (by ina):

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine cu un praf de sare.Se pun galbenusurile si se amesteca usor apoi faina,uleiul,zaharul,esenta de rom si  prafu de copt.

Se lasa  din compozitie  aproximativ un sfert care se amesteca cu cacao.

Se pregatesc 2 tavi de chec ,se pune hartie pt copt sau se tapeteaza cu ulei di faina.

Se pune din compozita alba jumatate intr-o tava si jumatate in a doua tava,iar peste se pune cate 1 lingura din cea cu cacao,dupa care se trec cu cutitu prin ea sau cu o lingura.

Se dau tavile la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute la 160 grade.

Cand checul e gata  se lasa la racit dupa care se scote din tava si se pudreaza cu zahar.

Super bun Ina,mulumesc de reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat (by ina)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

nadina73 1

18.10.2010, 01:51

kamy daca vrei cu lapte rece se onoreaza comanda vin acuma

Ina 1

03.12.2011, 09:14

Mi-e dor de tine!

nadina73 1

07.12.2011, 22:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]