Chec pufos (ciambellone soffice)

de leoflori in Prajituri, 29 Apr 2010 | 13175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 240 gr. zahar
  • 130 ml. apa calduta
  • 250 gr. faina
  • 120 ml. ulei
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie/portocala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr. stafide
  • optional : 1 lingurita cacao amestecata cu 1/3 din compozitie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos (ciambellone soffice):

Se bat ouale cu zaharul cca 1 minut. se adauga uleiul, apa, esenta de vanilie, coaja de lamaie/portocala si in final faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor cu lingura si se pun  si stafidele. Turnam compozitia in forma unsa si tapetata bine cu faina si se coace cca 40-45 minute la 180 grade C.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos (ciambellone soffice)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

leoflori 1

06.05.2010, 14:02

multumesc Cristyn, ma bucur ca ti-a placut. intr-adevar este foarte usor de facut si de papat , si mai usor!

silvi0ara 1

06.05.2010, 15:42

Chiar ca este tare pufos,am salvat reteta.

leoflori 1

06.05.2010, 21:22

silvioara si spor la bucatarit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu prune si nuci