By Jamila :) O adevarata pufosenie. Asa de usor e si de ...delicios!!! Vi-l recomand cu mare drag! Multumesc Jamila >:D
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile si praful de sare se mixeaza spuma ,apoi se adauga zaharul amestecat cu zaharul vanilat,putin cate putin mixand in continuare pana cand compozitia devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se freaca cu uleiul(ca la maioneza) ,apoi se incorporeaza cu albusurile, amestecand cu o lingura de jos in sus. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune in ploaie peste compozitie putin cate putin si incorporam cu grija procedand in acelasi mod cu lingura( de jos in sus). Jumatate din compozitia obtinuta o amestecam cu cacaoa dizolvata.
In tava unsa cu unt si tapetata cu faina punem 1 lingura din compozitia alba si peste,una din compozitia neagra si tot asa pana cand se termina ambele compozitii. Dam la cuptorul preincalzit 160° pentru 35 minute.Nu uitam de testul cu scobitoarea ;)