Cheesecake

de aditochi in Torturi, 6 Iun 2013 | 4356 vizualizari

 

O prajitura senzationala si foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • Branza dulce de vaci 800g
  • zahar 200 g
  • capsuni 500 g
  • gelatina 1 plic
  • unt 150g
  • biscuiti 200 g
Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Biscuitii se piseaza,se amesteca cu untul topit si se preseaza in forma.

Branza se freaca bine cu zaharul si se amesteca cu gelatina dizolvata in apa calda

(e bine sa se urmeze indicatiile de pe ambalaj).Se pune branza peste biscuiti.Capsunile se pun intr-o tigaie cu putin zahar si se tin la foc mic pana cand se formeaza un sirop care mai apoi este strecurat sau nu,dupa preferinte.Acest sirop se lasa la racit,se adauga si in acest sirop gelatina.Eu am folosit un pliculet pentru toata reteta, si se toarna peste branza.Forma se lasa la rece minim 2-3 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (11)

aditochi 1

07.06.2013, 12:42

gelatina am pus-o in apa calduta si am mai bagat la microunde cate 5-10 secunde pentru ca apa nu trebuie sa fiarba..apa calduta

diaconta 1

07.06.2013, 12:59

Asa este,nu trebuie sa fiarba in nici un caz,dar scrie si pe plic ca se hidrateaza cu apa rece.
Gata,am tacut, ca nu vreau sa par vreo zgropturoaica si nici atotstiutoare,mai gatesc si eu "dupa ureche"

Bya Ralu 1

13.06.2013, 00:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]