Chifle cu branza

de Alexandra Elena in Piine, 6 Oct 2012 | 8538 vizualizari

 

Am facut paine de casa si mi-a ramas aluat, am facut aceste chifle...gustul este incomparabil.

 

INGREDIENTE

  • faina
  • apa
  • drojdie
  • sare
  • branza
  • 2 oua
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu branza:

  Cantitatile nu pot sa le spun exact. Nu masor niciodata cand fac aluat , pun "cat cuprinde". Se cerne faina intr.un vas, se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia dizolvata in apa calduta se ameteca, se acopera cu putina faiana si se lasa putin la crescut.

  Dupa ce a crescut , se framanta bine aluatul, se adauga sare si se pune la dospit(la caldura), sa isi dubleze volumul.

  Batem 1 ou si il amestecam cu branza faramitata.

  Impartim aluatul in mai multe bucatele. Luam cate o "bila" punem in mijloc branza, ungem cu ou si presaram susan.

  Se baga in cuptorul incalzit pana cand se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]