Chifle umplute cu branza topita

de mickyapostu in Piine, 16 Feb 2012 | 6329 vizualizari

 

Chifle pufoase, calde si cu o surpriza cremoasa

 

INGREDIENTE

  • - 400 g faina
  • - 250 ml apa
  • - 1 lingurita drojdie uscata
  • - 1 ou 
  • - 4 linguri ulei de masline 
  • - un praf de sare 
  • - 8 triunghiuri de branza topita 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu branza topita:

Intr-un castron puneti faina, adaugati drojdia, adaugati oul, apa calduta, uleiul de masline si sarea. Framantati pana obtineti un amestec omogen timp de aprox 10 minute. Lasati sa cresca la loc cald si acoperit timp de aprox o ora. Impartiti aluatul in opt bucati egale. Aplatizati bucatile de aluat si puneti in mijlocul fiecareia o bucata de branza topita. Acoperiti-o formand o mingiuta in jurul ei.

Puneti in tava, ungeti-le cu ou batut si presarati cu mac. Mai lasati-le sa creasca timp de 15 minute in tava.oaceti la 200 grade timp de aprox 30 minute. Supravegheati coacerea sa nu se arda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata si chimen