Am trecut ceva zile, chiar multe zile, de cand nu am mai postat pe blog vreo reteta. Inca gatesc si postez pe Instagram, dar de blog nu mai incape timpul. Oricum, de bucataras.ro nu ma las! Astazi va prezint o reteta super delicioasa de chifle umplute cu pui. Yuum!
Amestecam oul, drojdia, sarea, apa si zaharul. Punem acest amestec peste faina si adaugam untul taiat cubulete. Se framanta un aluat pana cand devine elastic si lipicios (se adauga faina la nevoie). Se lasa la dospit.
Calim cepele, apoi adaugam pieptul de pui taiat marunt. Adaugam rosiile si lasam pe foc inca 15 minute. Condimentam sosul su sare, piper, cimbru, chilli si il mai lasam pe foc inca 10 minute.
Aluatul il impartim in 10 bilute mici. Umplem fiecare bila de aluat cu sos si apoi impachetam. Asezam bilele de aluat umplute intr-o tava unsa cu unt si le lasam inca cateva minute la dospit, pana isi dubleaza volumul. Ungem bilele cu ou batut si le lasam la cuptor pana cand s-au rumenit. Absolut delicios!