Chiftele cu sos de rosii

de dantes in , 22 Iun 2018 | 2045 vizualizari

 

Un preparat foarte gustos pregatit cu produse DELIKAT

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftele
  • 600 g pulpa de porc
  • 30 g pesmet
  • 1 ou
  • 50 ml.ulei
  • CONDIMENTE PENTRU CHIFTELE de la DELIKAT
  • Pentru sosul de rosii
  • 200 ml.suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita AMESTEC DE IERBURI ITALIENE de la DELIKAT
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu sos de rosii:

Mai intai pregatim chiftelele, tocam carnea si o amestecam cu pesmet, ou si condimente pentru chiftele de la Delikat dupa gust.

Formam chiftelele in marimea pe care o dorim si le prajim in ulei pana devin aurii.

Pentru sosul de rosii punem intr-un vas la incalzit uleiul, adaugam faina si o lasam sa se rumeneasca putin, apoi punem sucul si pasta de rosii amestecand in continuu pentru a nu se forma cocoloase, cand este aproape gata, adaugam si o lingurita cu Amestec de ierburi Italiene de la Delikat.

Se servesc chiftelele cu sosul de rosii ca atare, cine doreste poate face si o garnitura de cartofi prajiti sau piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]