Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bya Ralu in Porc, 17 Iun 2015 | 12281 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: chiftele, porc, pesmet, carne tocata, retete Porc
Se amesteca carnea tocata, cu oul, condimentele, mararul tocat marunt si pesmetul.
Se formeaza chiftelutele, se dau prin pesmet si se pun la prajit in ceaun in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.
de Rocsi 9
de Bucataras 8
de cristina_s_world 1
de SharaY 1
Micutza Luana 1
buna idee iubi
Ksenya 1
ce fain arata...
Bya Ralu 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:33
ieri la 15:08
pe 28.06 la 11:32
pe 28.06 la 10:58
de Gherca Daniela 5
pe 27.06 la 20:14
5 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
273u0ksg5z
MotanLaOale
oswaldandrei2003 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!