Chiftele de porc cu pesmet

de Bya Ralu in Porc, 17 Iun 2015 | 12281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava mica de carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1/2 leg marar prospat
  • 3-4 linguri de pesmet
  • sare/piper/boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu pesmet:

Se amesteca carnea tocata, cu oul, condimentele, mararul tocat marunt si pesmetul.

Se formeaza chiftelutele, se dau prin pesmet si se pun la prajit in ceaun in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Untura din osanza de porc, pentru fursecuri