Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bya Ralu in Porc, 17 Iun 2015 | 12048 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: chiftele, porc, pesmet, carne tocata, retete Porc
Se amesteca carnea tocata, cu oul, condimentele, mararul tocat marunt si pesmetul.
Se formeaza chiftelutele, se dau prin pesmet si se pun la prajit in ceaun in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de Valentin68 1
de Adrian2016 1
Micutza Luana 1
buna idee iubi
Ksenya 1
ce fain arata...
Bya Ralu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:22
la 17:05
de laura_n 7
la 16:14
ieri la 10:54
ieri la 10:24
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
Rocsi
Ellena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!