Chiftele de pui

de Dea_Dea in Pui, 4 Apr 2013 | 3340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de pui
  • o legatura de usturoi verde
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Carnea tocata se pune intr-un castron,  paine se pune la inmuiat.

Usturoiul se toaca si se pune peste carne, se pune painea stoarsa si se omogenizeaza.

Se pune aou si se condimenteaza cu sare si piper.

Se incinge uleiul si se fac cu mana chiftelute si se pun la prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
chiftelute de pui in aluat