Chiftele de pui cu dovleac copt

de Lau in Mancaruri cu carne, 25 Ian 2021 | 2110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 500 g dovleac copt
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 1 capatana usturoi
  • boia de ardei
  • cimbru
  • 100 g pesmet
  • faina alba
  • 2 linguri untura
  • 300 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu dovleac copt:

Carnea de pui o tocam cu ajutorul robotului. Adaugam dovleacul copt,usturoiul curatat si pisat cu zdrobitorul.

Ceapa si patrunjelul le spalam si le tocam marunt,adaugam condimente dupa gust,oul batut,pesmetul,amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Acoperim cu folie alimentara si lasam sa se odihneasca cca 30 min.

Cu o lingura luam din aluat si le modelam cu mainele umede,le tavalim prin faina alba si le prajim in ulei incins in care am adaugat untura.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]