Chiftele de pui la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 3279 vizualizari

 

foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui tocat
  • 3 fire de ceapa verde(partea verde)
  • 1 leg marar
  • 1 leg frunze patrunjel
  • 4 frunze de leurda
  • condiment de pui
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Se spala frunzele de ceapa verde,leurda,marar si patrunjel si se toaca marunt.Se amesteca carnea tocata de pui cu verdeata tocata si cu 1/4 lgt bicarbonat de sodiu.Se adauga condimentul pentru pui dupa gust si se lasa sa se odihneasca 10 min.Se incalzeste cuptorul,se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se modeleaza chiftelele si se pun in tava pe hartia de copt.Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.Cand sunt gata se scot si se lasa sa se raceasca.

    Se servesc calde sau reci.

TIPS-URI

1

Bicarbonatul de sodiu inlocuieste cu succes oul din compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci si rosii umplute la cuptor