Chiftele frantuzesti

de Lau in Pui, 22 Mai 2017 | 13271 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi pentru reteta,
 Rețetă pentru un picnic reușit.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • usturoi verde (cateva frunze)
  • patrunjel verde (1/2 legatura)
  • ceapa verde (1/2 legatura)
  • marar verde (2 crengute)
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele frantuzesti:

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie.

Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper.

Intr-un bol, batem ouale cu smantana, faina, adaugam peste carne, verdeturile tocate si amestecam bine pana ce se omogenizeaza, adaugam cascavalul ras si amestecam bine.

Incalzim uleiul si cu o lingura, adaugam din amestec.

Le prajim pe ambele parti, pana se rumenesc frumos, le scoatem intr-o caserola (in care am adaugat un servetel ).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui