Chiftele in bacon

de MotanLaOale in Porc, 2 Ian 2019 | 3974 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 1 legatura marar
  • condiment pentru chiftele
  • piper
  • sare
  • 200g bacon feliat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in bacon:

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie inclinata.

Mararul se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca ingredientele (fara bacon) cu cele 2 oua.

Se pune condiment pentru chiftele, sare si piper dupa gust.

Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Cu mainile umezite se formeaza chiftele cilindrice.

Se ruleaza fiecare chiftea intr-o fasie de bacon.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.

La jumatatea timpului se intorc pe partea cealalta.

Cand sunt rumenite frumos, sunt gata.

Noi le-am mancat cu cartofi taranesti si castraveciori acri.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor