Chiftele in bacon

de MotanLaOale in Porc, 2 Ian 2019 | 3939 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 1 legatura marar
  • condiment pentru chiftele
  • piper
  • sare
  • 200g bacon feliat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in bacon:

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie inclinata.

Mararul se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca ingredientele (fara bacon) cu cele 2 oua.

Se pune condiment pentru chiftele, sare si piper dupa gust.

Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Cu mainile umezite se formeaza chiftele cilindrice.

Se ruleaza fiecare chiftea intr-o fasie de bacon.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.

La jumatatea timpului se intorc pe partea cealalta.

Cand sunt rumenite frumos, sunt gata.

Noi le-am mancat cu cartofi taranesti si castraveciori acri.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in bacon" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc rulat cu bacon