Chiftele la cuptor

de cristina1985 in Porc, 31 Iul 2018 | 5880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 g carne de porc (pulpa) tocata
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 5 catei de usturoi
  • 3 lg pesmet
  • sare, piper
  • ulei (pentru uns)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Ceapa se toaca marunt si se caleste, in putin ulei. Se ia de pe foc, se scurge (de ulei) si se amesteca cu carnea tocata, oul, usturoiul tocat marunt,pesmet, sare, piper.

Se fac 25 de chiftele, apoi se ung cu o pensula (cu ulei) si se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 30 de minute,la foc mic. Apoi se scot din cuptor (pentru a nu face mizerie) se intorc cu o paleta si se ung din nou . Se pun iar in cuptor si se  lasa pana se rumenesc (inca 30 minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale - reteta inspirata de la nemuritorul Radu Anton Roman