Platou taranesc

de alexandrinapop in Porc, 1 Ian 2011 | 11279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc afumata 500 gr taiata felii
  • carnati afumati
  • jumeri
  • muraturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou taranesc:

Carnea de porc se pune la prajit in ulei se condimenteaza cu  piper si boia si eventual o lingurita de condimente pentru carne de porc ( amestec la pliculet) , dupa ce s-a rumenit putin pe ambele se parti se pune atita apa incat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba la foc mic . Mai spre final cand carnea e aproape facuta se adauga si carnatul afumat si se mai lasa 10-15' la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]