Chiftelute

de Laly in Porc, 15 Ian 2011 | 5265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 felie de paine
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper
  • verdeata tocata(marar sau patrunjel)
  • ulei pentru prajit
  • 5 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Se da prin masina de tocat carnea de porc.Dam prin masina si ceapa,felia de paine inmuiata in apa si stoarsa si cartoful pentru a fi mai pufoase.Adaugam oul, verdeata tocata marunt,sare si piper dupa gust.Usturoiul il pisam bine si il adaugam in compozitia de carne.

Formam mici bilute,pe care apoi le dam prin faina.Le prajim in uleiul incins pe ambele parti,pana se rumenesc bine.Le scoatem pe hartie absorbanta sa se scurga surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate in sos de rosii