Chiftelute cu ciuperci si cartofi

de oanapl in Mancaruri de post, 25 Mar 2017 | 6265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 3 cartofi fierti
  • 1 ou
  • 75 g parmezan
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • pesmet pentru invelisul crocant
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci si cartofi:

Fierbi cartofii in coaja si ii lasi sa se raceasca.

Intr-un castron, razi cartofii fierti pe razatoarea mica, apoi adaugi ciupercile. Eu am folosit bureti de padure (opintici) fierti si tocati in masina de tocat. Adaugi parmezanul, patrunjelul tocat marunt, cele 2 linguri de pesmet, sare si piper dupa gust. Amesteci compozitia pana se omogenizeaza.

 Din compozitia obtinuta, iei cate o lingurita si formezi bilute de marimea unei nuci. Le dai prin pesmet, astfel incat sa fie complet acoperite de pesmet. Acoperi cu hartie de copt tava aragazului, asezi chiftelutele, le stropesti cu putin ulei de masline si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 190 de grade C, pentru 25-30 de minute, pana ce se rumenesc frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pleurotus cu mamaliguta