Chiftelute de cartofi

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 4727 vizualizari

 

O reteta absolut delicioasa de chiftelute, din cartofi cu branzica si ou.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 100 gr branza telemea
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • faina (pentru pudrat chiftelele)
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Am fiert cartofii, apoi i-am dat prin razatoare. I-am amestecat cu branza rasa, sare, piper, usturoi maruntit si ou. Am format chiftele mari si le-am dat prin faina. Le-am prajit pe ambele parti pana au devenit aurii.

Le-am scos pe un servetel. Apoi le-am asezat pe platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]