Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2010 | 4647 vizualizari

 

boscaiola este un sos de ciuperci foarte gustos care se poate folosi la orice tip de friptura, sandwich-uri, tartine, chiftele....cam la orice...

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi potriviti
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 1 catel d eusturoi pisat
  • patrunjel verde
  • 2 lg de pesmet
  • sare, piper
  • salsa boscaiola
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola:

se curata cartofii si se dau pe razatoarea mica, se scurg bine de suc. se adauga un ou, usturoiul pisat , branza, pesmetul , sare, piper si s eamesteca f bine, se adauga si patrunjel verde taiat marunt. se prajesc in ulei fff bine, tot invartindu-se pe toate partile.

 se servesc calde cu sos boscaiola. pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu salsa boscaiola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv fritatta cu cartofi