Chiftelute din legume cu kaizer

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2014 | 9844 vizualizari

 

Delicioase !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 4 cartofi
  • 1 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 300 gr kaizer
  • sare
  • piper
  • ulei ( pentru prajit )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume cu kaizer:

Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa rece cu sare pentru 10 minute.Trebuie sa fie fierti insa nu integral.

Morcovul il spalam,il curatam si il dam prin razatoare.La fel procedam si cu dovlecelul insa fara a-l curata de coaja.

Ardeiul il spalam,il curatam de seminte,indepartam cotorul si il tocam marunt.

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam cat mai marunt.

Cand cartofii s-au fiert ,ii scurgem de apa,ii lasam sa se racoresca putin,cat sa ii putem curata de coaja.

Kaizerul il taiem marunt si il calim bine in ulei incins.Scoatem pe un servet pentru e alimina bine uleiul in exces.

Cartofii curatati, ii punem intr-un bol , ii pisam marunt si adaugam legumele,kaizerul ,ouale,sare si piper dupa gust.

Dam compozitia de chiftelute la frigider pentru 30 minute.

Formam apoi chiftelute si le prajim pe ambele parti in ulei incins .

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde ,la fel de bune sunt si reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu branza si marar