Chiftelute de iepure cu ciuperci

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2011 | 5926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 500g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 oua
  • 2-3 felii de franzela inmuiate in lapte (si stoarse)
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce sau iute
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de iepure cu ciuperci:

se scoate carnea de iepure de pe oase,se curata morcovul,ciupercile si usturoiul si apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu feliile de franzela.

se amesteca cu ouale, se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si boia si se omogenizeaza bine.

cu mana uda se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.

se servesc calde  cu salata sau muraturi.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de iepure cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de ciuperci,kaizer si ficatei de pui