Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 6226 vizualizari

 

sant grozave .......................sant cu ciuperci,favoritele mele

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci champinion
  • 400 g carne tocata pui
  • 150 g cascaval ras
  • 3oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • usturoi
  •  faina alba
  • 2 linguri de pesmet-optional
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval:

Se amesteca bine carnea tocata de pui cu ciupercile tocate si ele se pune sare ,piper ,usturoi pisat bine,ouale,patrunjel verde si cascavalul ras.

Se amesteca bine toate iar daca compozitia este prea moale se pun 2 linguri de pesmet ,asta daca doriti.

Se fac chiftelutele se dau prin faina alba (vor fi mai rumene prin faina) si se prajesc pe amble parti in ulei foarte bine incins .

Se servesc cu garnitura sau simple ca si aperitiv cu o salata

Daca folositi ciuperci din conserva  nu vor fi asa inchise la culoare,cele proapete isi schimba culoare mai ales daca sant tinute 2 -3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]