Chocolate Crinkles

de La Ancuta in Dulciuri, 5 Feb 2012 | 4807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 g ciocolata amaruie
  • 60 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 225 g faina
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 varf de sare
  • zahar tos si pudra pentru "tavaleala"
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles:

Mixam ouale cu zaharul pana devin cremoase si se deschid la culoare.
Topim ciocolata la foc mic, impreuna cu untul. Dam deoparte si omogenizam apoi lasam putin sa se racoreasca.
Adaugam ciocolata calduta peste oua si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt si sarea si o adaugam in compozitie. Adaugam si esenta de vailie si amestecam pana se incorporeaza.

Va rezulta o crema lipicioasa pe care o lasa la frigider cel putin 3 ore.

Dupa ce a stat la frigider formam bilute de marimea unei nuci pe care le dam prin zahar tos apoi prin zahar pudra.

Bilutele astfel formate le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, lasand putina distanta intre ele.

Dam tava la cuptor la 170 de grade timp de 10 minute. Acest timp nu trebuie depasit pentru ca biscuitii sa ramana moi si usor umezi in interior.

Lasam biscuitii sa se racoreasca putin in tava apoi ii scoatem pe o farfurie.

Sursa: Laura Adamache

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu cocos si cacao