Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere

de Toamna07 in Pui, 9 Iun 2012 | 7739 vizualizari

 

Cateodata am impresia ca toate retetele incep cu un cliseu : cea mai buna, delicioasa...dar reteta asta trebuie sa o incercati pentru ca veti fi uimiti de gustul extraordinar pe care il da prosciutto carnii de pui .

 

INGREDIENTE

Ingrediente :

  • 10 ciocanele de pui
  • 10 fasii de prosciutto crudo
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 500 ml de bere blonda
  • ulei de masline
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • rozmarin
  • sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere:

Pentru o savoare deosebita incercati sa folositi doar prosciutto crudo ;in nici un caz mezel fiert .
Pregatim o tava de copt si o stropim cu ulei de masline.Asezam ciocanelele ,le stropim si pe ele cu putin ulei de masline ,imprastiem cateii de usturoi printre ele, turnam berea si acoperim tava cu folie de aluminiu . Dam la cuptor pentru 30 de minute acoperita si inca 30 de minute descoperita pana se rumenesc . Prosciutto se va lipi de ciocanele, va deveni crocant si gustul de afumat va patrunde carnea.
Eu am pus in tava si cateva ciuperci brune cu sare si putin unt in palarie. 

Serviti cu multa salata verde !
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui in fulgi de porumb