Ostropel de pui

de Alexandra Burz in Pui, 1 Feb 2016 | 8463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1/2 praz
  • 2 ardei grasi rosii
  • 10 ciocanele
  • Boia de ardei
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Faina
  • Frunze de patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

  • Spalam bine legumele, le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Amestecam. Adaugam 2 lingurite boia de ardei dulce.
  • Spalam bine ciocanelele si le adaugam peste legume.
  • Adaugam apa cat sa treaca cu 3-5 cm peste carne si lasam sa fiarba la fos moderat.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Cand e carnea fiarta, facem o pasta din faina si apa si turnam in co.pozitie amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.
  • Mai lasam 5 minute si e gata.
  • La final adaugam frunze de patrunjel proaspete tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]