Ciocolata imbracata in foietaj

de Valclaudia in Dulciuri, 30 Noi 2016 | 5658 vizualizari

 

Un desert rapid, cu foarte putine ingrediente, dar foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 280 gr. aluat foietaj din comert
  • 2 tablete de ciocolata (2x 100gr.)
  • 1 galbenus
  • 50 gr. nuca taiata grosier
  • 2 lingurite zahar tos
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata imbracata in foietaj:

Incingem cuptorul la 200 grade C. Aluatul foietaj dezghetat se desface pe masa de lucru si se imparte in 2 parti egale.

La mijlocul fiecarei bucati de aluat, asezam cate o tableta de ciocolata intreaga.

Taiem marginile aluatului fasii, apoi le petrecem peste ciocolata, imbracand ciocolata practic in aluat.

Ungem cu galbenus de ou, presaram zahar tos si nuca taiata grosier.

Dam desertul la cuptor pana devine aluatul auriu (20 min.)

Scoatem din cuptor, servim fierbinte sau lasam la racit, in functie de rabdarea celor din jur ;)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata imbracata in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]