Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor

de Adrian2016 in Porc, 11 Feb 2016 | 8172 vizualizari

 

Delicios si lipicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat dezosat
  • 0,700 cartofi mici
  • 100 gr vin alb
  • 100 gr zeama in care a fiert ciolanul
  • 50 gr ulei de masline Cirio
  • sare,piper
  • cimbru,rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor:

Ciolanul dezosat impreuna cu cartofii curatati si spalati i-am fiert in kucta pentru 30 de minute. Dupa ce au fiert cartofii i-am asezat intr-un vas de yena alaturi de felii taiate din ciolanul fiert, am condimentat, am adaugat vinul, uleiul de masline si zeama de la ciolanul fiert.

Am introdus vasul la cuptor la 200 de grade si l-am lasat timp de 30-35 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Vasul de yena il putem acoperi cu o folie de aluminiu pe care o indepartam cu 10 minute de a fii gata pentru a se rumeni feliile de ciolan.

2

Puteti folosi ce condimente doriti.

3

Apa in care a fiert ciolanul nu o aruncati, este ideala pentru o ciorba de fasole sau de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan dezosat cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]