Ciorba acra cu tarhon si carne de porc

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 2 Iul 2014 | 8634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • morcov
  • telina
  • ceapa
  • dovlecel
  • sare
  • 100 gr smantana
  • 2 oua
  • tarhon(zeama si frunze)
  • orez
  • patrunjel
  • 2 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu tarhon si carne de porc:

Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.Punem int-o oala putin ulei si calim pe rand ceapa taiata fidelute,morcovul,telina,dovlecelul,adaugam carnea si o cana de apa.Lasam sa dea in clocot si complectam cu apa.Curatam cartofii , ii taiem cubulete si ii adugam in ciorba cand carnea este aproape fiarta impreuna cu o mana de orez.

Ouale intregi le batem impreuna cu smantana si cu zeama din ciorba si adaugam peste ciorba.Stingem focul si punem cateva lg de zeama de tarhon si frunze taiate marunt.Potrivim de sare.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu tarhon si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba greceasca de porc