Ciorba acra cu tarhon si carne de porc

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 2 Iul 2014 | 9080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • morcov
  • telina
  • ceapa
  • dovlecel
  • sare
  • 100 gr smantana
  • 2 oua
  • tarhon(zeama si frunze)
  • orez
  • patrunjel
  • 2 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu tarhon si carne de porc:

Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.Punem int-o oala putin ulei si calim pe rand ceapa taiata fidelute,morcovul,telina,dovlecelul,adaugam carnea si o cana de apa.Lasam sa dea in clocot si complectam cu apa.Curatam cartofii , ii taiem cubulete si ii adugam in ciorba cand carnea este aproape fiarta impreuna cu o mana de orez.

Ouale intregi le batem impreuna cu smantana si cu zeama din ciorba si adaugam peste ciorba.Stingem focul si punem cateva lg de zeama de tarhon si frunze taiate marunt.Potrivim de sare.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu tarhon si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]