Ciorba ardeleneasca de porc

de nico15 in Ciorbe, 23 Oct 2012 | 3766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g piept de porc
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • tarhon proaspat
  • 150 ml de smantantana
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml de otet
  • 50 g de orez
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de porc:

Carnea se spala si se va portiona, dupa care se vor spala din nou bucatile de carne, pentru a indeparta oasele care s-au spart. Legumele se curata, spala si taie marunt. Tarhonul verde(proaspat) se spala, se curata, se opareste si se taie. Orezul se alege si se spala. Ceapa se curata se spala si se taie marunt.

Ouale se dezinfecteaza si se separa. Carnea se pune la fiert in apa rece cu sare, se lasa sa fiarba si se spumeaza de cel putin doua ori.

Dupa aceea se adauga ceapa si se continua fierberea. Dupa ce carnea a fiert exista doua procedure ori lasam carne pe oase ori o scoatem si o taie in cubulete mici, depine de dumneavoastra. In ciorba se adauga orezul prefiert, tarhonul oparit si liezonul format din smantana si galbenusuri, atentie trebuie temperat si adaugat incet putin cate putin. Se mai continua fierberea inca 15 minute.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soleanca (Ciorba ruseasca)