Ciorba bistriteana

de Sidy in Ciorbe, 13 Iul 2011 | 6133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui cu os
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 70 g orez
  • 1 ou
  • 200 ml smantana
  • tarhon
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba bistriteana:

Se pune la fiert carnea in apa cu sare.

Zarzavatul se curata si se taie rondele.

Morcovii se calesc in putin ulei(dau o culoare frumoasa ciorbei)

Dupa ce a dat in clocot apa in care se fierbe carnea, se spumeaza si se adauga legumele. Se lasa sa fiarba.

Cind sunt toate aproape fierte se adauga orezul spalat. Galbenusul de ou se amesteca impreuna cu smantana si 1 polonic ciorba fierbinte.

Se stinge focul si se adauga oul cu smantana si tarhonul tocat marunt. Se potriveste gustul de sare si piper si se acreste ciorba cu ce va place.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

un ardei iute merge foarte bine linga o farfurie de ciorba...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba bistriteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Ade200 1

14.07.2011, 06:56

Bună, ca toate reţetele tale.

aziz 1

16.07.2011, 19:36

yammmmmmmmmmm

RuxyRux 1

16.07.2011, 19:37

Mama mamaaa ce culoare imbietoare are Sidy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu rosii pasate si leustean verde