Ciorba cu afumatura

de Gherca Daniela in Ciorbe, 3 Apr 2014 | 7352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un os afumat, sau carne afumata
  • 1 ceapa medie
  • jumatate de ardei rosu si jumatate de ardei verde
  • 1 morcov mediu
  • 3 cartofi mari
  • bulion
  • optional: pasta de ardei
  • fidea
  • leustean, patrunjel, cimbru (eu am pus uscate)
  • delicat, putina sare
  • si bors pentru acrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Pentru inceput am pus carnea la fiert si am luat spuma care s-a format deasupra.

Dupa ce a fiert (nu in totalitate, deoarece mai fierbe cu legumele), am adaugat ceapa, ardeii, morcovul tocate marunt, si am mai lasat vreun sfert de ora, dupa care am pus si cartofii taiati cuburi, dupa care bulionul si pasta de ardei, leusteanul, patrunjelul, cimbrul si mai lasam la fiert pana legumele sunt fierte bine. Daca intre timp mai trebuie apa, puteti adauga, eu am mai pus cand am adaugat cartofii.

Spre final adaugam si fideaua, delicat si bors in functie cat de acru doriti. Eu am pus si sare deoarece am pus mai putin delicat. Se serveste cu mamaliguta si ardei iuti.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]